GCAT | Salut i Ambient

Viure en un entorn saludable comporta un major benestar i longevitat.

El nostre entorn juntament amb els nostres gens determina com ens enfrontem a la malaltia, afectant a quan i com pot desenvolupar-se.

Amb la col·laboració del BST i ISGlobal Barcelona estem realitzant l'estudi SALUT AMBIENT per a veure l'efecte en la salut de l'entorn i els hàbits personals. Per a dur-ho a terme, mesurarem factors ambientals als que els participants estan sotmesos en la seva vida quotidiana, com les alteracions en la qualitat de l'aire, l'exposició lumínica nocturna o la proximitat d'espais verds. Per a més informació accedeixi aquí a la web de ISGlobal Barcelona.                                      


El projecte GCAT cerca voluntaris (restringit a les ciutats de Barcelona i Girona) que ja formin part del GCAT per a participar en l'estudi SALUT I AMBIENT. Definirem i validarem els diferents mapes d'exposició ambiental, per a així mesurar l'efecte de la contaminació en la salut i determinar accions científiques que la millorin, oferint solucions personalitzades al nostre perfil genètic.


Les malalties són el reflex combinat de l'acció dels nostres gens i dels hàbits de vida quotidians, dieta, exercici, tabac, etc. Però també són causades per l'exposició a les condicions ambientals en les quals ens movem diàriament i el grau d'exposició al qual estem sotmesos, la qual cosa anomenem el mapa d'exposició ambiental

Les preguntes d'exposició ambiental aborden àmbits diferents als prèviament estudiats en els qüestionaris del GCAT. A més, la informació ambiental de la qual es disposa actualment és molt extensa i refinada, obtinguda amb avançats Sistemes d'Informació Geogràfica. Aquesta informació ens permet dibuixar el mapa d'exposició ambiental del GCAT però necessitem validar-la i verificar-la amb mesures personals en un grup reduït de voluntaris.

Existeixen dues maneres de participar:

Si ets voluntari GCAT i desitges participar, deixa'ns les teves dades de contacte i et contactarem per a concertar una cita.

Accedeix al formulari de contacte a aquí                                           


Per saber més de l'estudi i veure els resultats i estadístiques del desenvolupament del projecte, cliqueu aquí.