GCAT | Salut al dia

PRIMERA RONDA DE SEGUIMENT DE SALUT 2018


CLIQUEU AQUÍ PER PARTICIPAR 

Si ja heu rebut la invitació del GCAT per posar la Salut al Dia, trobareu el link personalitzat o la contrasenya/token en l'email o carta que us ha arribat (distingeix entre majúscules i minúscules).

En cas contrari, demaneu-la al correu gcatbiobank(ELIMINAR)@igtp.cat o actualitzeu les vostres dades a atencioaldonant(ELIMINAR)@bst.catUns hàbits de vida saludables comporten un major benestar i longevitat.

Els nostres hàbits quotidians afecten sensiblement la forma com es manifesten els nostres gens, com afecten el nostre benestar, i quan i com pot desenvolupar-se la malaltia, en definitiva, com viurem la nostra vida.  

Només vosaltres ens podeu ajudar a comprendre què diuen els vostres gens, interpretant els canvis de vida en aquests darrers anys des de que veu començar la vostra participació en el GCAT.  

Ens interessa molt conèixer els canvis en els vostres hàbits de vida, en l'alimentació o en l'activitat física que practiqueu actualment, des de que vàreu entrar a formar part del programa GCAT, i també si heu patit algun problema de salut durant aquest període.Vols saber què pots guanyar en completar l'enquesta?


En completar l'enquesta, ens estàs ajudant enormement en la lluita contra el càncer.

Per agrair la teva col·laboració, al finalitzar-la, entraràs en el sorteig d'una Tablet Samsung GalaxyTab A 10.1" 32 GB o d'una visita guiada, per a 20 persones, al Centre Nacional d'Anàlisi Genòmica, i entrar en un dels ordinadors més potents d'Europa, el MARENOSTRUM, on t'ensenyarem com desxifrem el genoma (Bases del sorteig).

    

Marenostrum en el Barcelona Supercomputing Center (foto de www.bsc.es)


Ja heu posat la vostra salut al dia? cliqueu aquí per fer-hi una ullada


Moltes gràcies per la vostra participació!

Quan acabi el seguiment, si heu completat el qüestionari podrem oferir-vos un informe de la mà del nostre equip d'experts totalment personalitzat sobre els vostres hàbits alimentaris i de son.