Què és GCAT?

GCAT es tracta de 20.000 persones que participen en un mateix projecte de recerca biomèdica per ajudar els investigadors a respondre les preguntes relacionades amb la nostra salut i el tractament de la malaltia.

GCAT|Genomes for Life. Estudi Prospectiu dels Genomes de Catalunya, és un projecte de recerca biomèdica molt ambiciós que uneix interès científic, mèdic i social. S'ha dissenyat per l'estudi del factors genètics i ambientals que condueixen a l'aparició de les malalties cròniques en la població general. Moltes d'aquestes malalties, com el càncer, la diabetis, les malalties cardiovasculars o les malalties respiratòries, afecten a una gran part de la població i son causa d'una elevada mortalitat, representant també una elevada despesa  en gestió sanitària degut al seu caràcter crònic

LINK

Parts Interessats (Stakeholders)

El projecte GCAT s'ha desenvolupat  amb el recolzament de socis institucionals de l'esfera pública nacional i comptant amb la important col·laboració de la població de Catalunya com a principal part interessada. 

Els nostres stakeholders són:

Recursos econòmics

El Projecte GCAT s'ha pogut realitzat sota l'impuls del PMPPC-IGTP, amb estreta col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya, i amb total suport de la Direcció General de Recerca i Innovació, de la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Inicialment, el projecte GCAT s'ha beneficiat del suport financer del Ministeri de Salut, Serveis Socials i Igualtat d'Espanya, i de la Conselleria de Salut, de la Generalitat de Catalunya, a través dels fons competitius públics del "Subprograma de acciones de dinamización del entorno investigador y tecnológico del SNS.2010 (ADE10/00026, FIS).

MAPES DE PARTICIPACIÓ:

LINK

LINK

LINK

LINK