Notícies

Mostrant de 1 a 10 de 66 notícies disponibles RSS

 1. Dimarts, 22 de de febrer de 2022

  GCAT|Panel és el primer mapa genètic complet de la població de la península ibèrica que ajuda a identificar possibles causes genètiques de malalties comunes

  El panell és fruit d'una col·laboració entre  el GCAT|Genomes for Life de l'IGTP i el Barcelona Supercomputing Center (BSC). La seqüenciació massiva del genoma d'una mostra de membres sans de la població ha permès proporcionar una eina genètica per estudiar variants complexes del genoma que poden causar malalties comunes. El panell permetrà als investigadors que utilitzen tècniques de seqüenciació de baix cost millorar el descobriment i la interpretació dels canvis genètics darrere de les malalties comunes amb més facilitat.

  Llegir més ">GCAT|Panel és el primer mapa genètic complet de la població de la península ibèrica que ajuda a identificar possibles causes genètiques de malalties comunes"

 2. Dimarts, 11 de de gener de 2022

  Webinar "The essentials of DUO codes"

  El projecte GCAT us convida al webinar "The essentials of DUO codes" que tindrà lloc el dimecres 19 de gener a les 12:00h CET. Aquest webinar, d'inscripció gratuïta, està organitzat per l'equip d'EGA-CRG dins del programa de formació VEIS del que el projecte GCAT en forma part.

  Llegir més ">Webinar "The essentials of DUO codes""