GCAT | NOVES INICIATIVES GCAT

Al GCAT hem acabat el reclutament amb 20.000 participants!  

El GCAT treballa continuadament en accions per augmentar el coneixement de quins són els determinants genètics i ambientals, necessaris per gaudir d'una millor salut i benestar. Aquests avanços només són possibles amb la participació i l'entusiasme dels voluntaris, que com vosaltres, esteu oberts a contribuir al benestar col·lectiu fent aportacions decisives. 

Després de l'èxit de participació, durant el 2018 vam fer el primer contacte amb els tots els participants, per saber quin és el vostre estat de salut actual. GCAT_salut al dia ha sigut la primera ronda de seguiment de salut

A més, per poder estudiar els hàbits de salut dintre de la família, vam incorporar membres d'una mateixa família a l'estudi. GCAT_salut en família, ha incorporat grups de famílies amb fills majors d'edat.  

Durant el 2019 hem engegat un nou projecte: GCAT_Ambient i Salut. Aquest projecte necessita 200 voluntaris (restringit inicialment a les ciutats de Barcelona i Girona) que ja formin part del GCAT per participar en l'estudi, on definirem i validarem els diferents mapes d'exposició ambiental.

Definint aquests mapes d'exposició podrem mesurar l'efecte de la contaminació a la nostra salut i plantejar accions científiques que la millorin, oferint solucions personalitzades al nostre perfil genètic.

Si us plau informeu-vos clicant en els links de com continuar la vostra col·laboració.

                

GCAT_Ambient i Salut                   GCAT_salut al dia                                GCAT_salut en família