← Altres notícies RSS

Divendres, 8 de de juny de 2018

Science2Society workshop

Millorant la transferència de tecnologia a Europa

CIT i UPC han coorganitzat, el passat 8 de juny, el Workshop 'Millorant la transferència de tecnologia a Europa' en el marc de Science2Society, un projecte destinat a millorar l'eficiència del sistema europeu d'innovació mitjançant l'elaboració de bones pràctiques sobre la transferència de tecnologia.

Ricard Munné, Project Manager d'Atos Research & Innovation, liderant el Big Research Data Transfer work package, va presentar les seves conclusions sobre la seva experiència amb el projecte GCAT| Genomes For Life.

"Per aprofitar al màxim les dades de recerca, cal desenvolupar models de col·laboració que atreguin els possibles usuaris de big data. Segons la revisió de la literatura, aquests models podrien incloure el desenvolupament d'un ecosistema virtual i l'ús d'una organització pont. A més, el projecte GCAT proporciona un exemple sobre com desenvolupar un model sostenible per a l'intercanvi de grans dades, inclosa un major valor afegit per als usuaris (...) i de com administrar recursos i processos essencials. La clau per a un model sostenible passa per centrar-se en el desenvolupament d'una proposta valuosa tant per als propietaris de les dades com per als usuaris que beneficiïn a ambdues parts ".

Enllaços relacionats

Science2Society workshop