← Altres notícies RSS

Dijous, 26 de d’abril de 2018

Finalització fase de reclutament

Aquest mes d'abril de 2018 completem la fase inicial finalitzant la campanya de reclutament de participants pel Projecte GCAT|Genomes per la Vida.

Des dels seus inicis l'any 2014, aquesta iniciativa única de col·laboració entre organismes com són l'Institut d'Investigació Germans Trias i Pujol (IGTP) i el Banc de Sang i Teixits (BST) ha representat un gran pas pel desenvolupament de la recerca genòmica de les malalties comunes i un pas decisiu per l'establiment d'una medicina personalitzada en el nostre país.

Actualment 20.000 persones de 40 a 65 anys residents a Catalunya han participat en el Projecte GCAT, i seguiran durant anys formant-hi part a través del seu seguiment telemàtic dels registres de salut i a través de les rondes de seguiment (/gcat_salut-al-dia/).

Des d'aquí, volem donar les gràcies a tots els voluntaris que han participat al projecte. Sense vosaltres aquest projecte no seria possible.

Així mateix, també volem agrair la tasca desenvolupada dia a dia pel personal del Banc de Sang i Teixits, tant als professionals que formen part dels bancs de sang dels hospitals que han participat en el projecte, dels hospitals que han cedit activament els seus espais per fer donació així com als professionals que formen part de les unitats mòbils que s'han anat desplaçant arreu de Catalunya. Gràcies per la feina ben feta.

Som un gran equip!

Personal BST

Personal BST

Personal BST