GCAT 2017 | NOVES INICIATIVES GCAT

Al GCAT hem acabat l'any 2016 amb 15.000 participants!  

El GCAT treballa continuadament en accions per augmentar el coneixement de quins són els determinants genètics i ambientals, necessaris per gaudir d'una millor salut i benestar. Aquests avanços només són possibles amb la participació i l'entusiasme dels voluntaris, que com vosaltres, esteu oberts a contribuir al benestar col·lectiu fent aportacions decisives. 

Durant el 2017, després de l'èxit de participació, continuem incorporant nous participants, per fer de GCAT una de les cohorts més grans de Catalunya.  

Així mateix, aquest any ja comencem un primer contacte amb els tots els participants, per saber quin és el vostre estat de salut actual. GCAT_salut al dia serà la primera ronda de seguiment de salut. Tots aquells que ja porteu participant més d'un any en el projecte rebreu una missiva informativa de com procedir per col·laborar i mantenir la salut al dia.  

A més, per poder estudiar els hàbits de salut dintre de la família, ens agradaria que els membres d'una mateixa família també s'incorporessin a l'estudi. GCAT_salut en família , incorporarà grups de famílies amb fills majors d'edat que també vulguin participar en el GCAT.  

Si us plau informeu-vos clicant en els links de com continuar la vostra col·laboració.

                    

GCAT_salut al dia                                    GCAT_salut en família